Rare plekken om een smartphone op te laden

Opladers, we hebben ze nodig!

 

De meeste mensen in Nederland hebben een smartphone. Van Apple iPhones tot Samsung Galaxy S7’s, er zijn vele verschillende soorten smartphones van verschillende merken voor verschillende soorten mensen. Merktrouwe klanten zullen steevast dezelfde smartphone kopen. Een Applegebruiker zal hoogstwaarschijnlijk een iPhone, aangezien hij/zij het merk en het product goed kent. De interface is bij de meeste Appleproducten hetzelfde, dit maakt het makkelijker voor de gebruikers van de producten.

Smartphones kosten veel stroom en gaan snel leeg. Het kan gebeuren dat je niet in staat bent om jouw smartphone op tijd weer te herladen omdat je de oplader niet bij je hebt. Gelukkig zijn daar oplossingen voor, tenminste, dat denken de meeste mensen. Het is gevaarlijk om dingen zelf uit te proberen. In dit artikel zullen een aantal manieren om smartphones NIET op te laden worden gedeeld.

Magnetron

We hebben allemaal gehoord dat je een smartphone snel en makkelijk kan opladen in een magnetron. Dit moet je NIET doen! Straling van de magnetron zorgt ervoor dat het toestel kan exploderen. De verzekering zal dit niet vergoeden

Appel

Het klinkt onwaarschijnlijk, maar appels generen stroom. Echter spreken we over een extreem lage waarde dat je duizenden appels moet hebben om je smartphone een beetje op te laden

Koper en Zink

Er bestaat een zelfgemaakt apparaatje waarmee je een smartphone op kan laden. Deze “device” bestaat uit een geleider met aan de ene kant koperdraad en aan de andere kant een zink plaatje. De geleider kan aangezet worden. Dit genereert twee krachten, namelijk positieve en negatieve ladingen. De ladingen botsen tegen elkaar en worden statisch geladen. Op de een of andere manier kunnen deze ladingen ervoor zorgen dat een smartphone helemaal opladen kan worden. Dit klinkt leuk op papier, maar in de praktijk kost het veel tijd. Tevens kan de interne batterij van een mobiele oplader beschadigd worden.

De juiste manier

De juiste manier voor het opladen van smartphones is gewoon het kopen van opladers. Voor Apple gebruikers is er een probleem: Appleopladers zijn prijzig. Gelukkig is daar een oplossing. Appeloplader.nl heeft iPhone opladers voor lage prijzen. Verzending is gratis als je voor 16:00 besteld. De webwinkel is lid van WebWinkelKeur. Dit betekent dat je gegarandeerd je geld terug krijgt als het product defect is. Er is keuze uit vele soorten opladers en lengtes. Er is voor elk wat wils. Bent u niet tevreden met uw aankoop? Binnen 14 dagen krijgt u uw geld terug. Appeloplader.nl is DE plek voor Appleopladers.

(46)

admin Auteur