Wat mogen we verwachten van de iPhone 6s?

Om de twee jaar brengt Apple een geheel nieuwe iPhone op de markt. In het jaar ertussen verschijnt er een geüpdatete versie van deze telefoon. Vorig jaar verscheen de zeer succesvolle iPhone 6. Dit jaar moeten Hoogstwaarschijnlijk de iPhone 6s zien. Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe telefoon van Apple?
Apple laat zoals gewoonlijk niets los over haar nieuwe smartphone. Gelukkig wordt er op het internet altijd druk gespeculeerd over de nieuwste iPhone.

Behuizing van de iPhone 6s

Laten we beginnen aan de buitenkant. Vorige jaar kreeg Apple de nodige slechte publiciteit te verduren dankzij “bendgate”. Het bleek uiteindelijk wel mee te vallen, maar toch kiest Apple voor een sterkere behuizing. De iPhone 6s krijgt waarschijnlijk een jasje van hetzelfde aluminium als de Apple Watch. Dit is sterker en krast minder snel. De iPhone 6s zal daardoor wel ietsje dikker en langer worden, maar een mooie bijkomstigheid is dat daardoor de camera niet meer zal uitsteken.

Camera van de iPhone 6s

Over de camera gesproken, de verwachting is dat dat het aantal megapixels wordt uitgebreid van acht naar twaalf. Ook de camera aan de voorzijde krijgt een upgrade. Het zal naar verwachting mogelijk worden om 1080p video’s te maken met de FaceTime-camera. Ook wordt er als het goed is een flitser toegevoegd aan de voorkant.

Force Touch

Één van de interessantste nieuwe features is de toepassing van het Force Touch beeldscherm. Dit is een drukgevoelig touchscreen. De iPhone 6s kan daardoor onderscheid maken in hoe hard je op je scherm drukt. Dit opent een hele nieuwe wereld wat betreft de bediening van de iPhone.
Al met al heb je aan de nieuwe iphone heel wat nieuws. De mode is ook voor een groot aantal aan het groeien. Tegenwoordig is het bijna een twee strijd tussen of een iphone of een samsung. Gelukkig kan je je telefoon laten matchen met meerdere accessoires. Bekijk de watchbandjes van apple om je iphone ‘’outlet’’ compleet te maken. Er zullen wel nog meer producten aankomen en hopelijk zullen de apple watchbandjes mee met de groei van apple gaan. Verschillende kleuren en handige apps maken het nu al een groot succes. Jouw Iphone 6 goed verzekeren? Klik hier voor verzekering display Iphone 6.

(28)

admin Auteur