Samsung Galaxy Note 4 onder de loep

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een smart Phone tot zijn beschikking, vooral onder de jeugd zijn de apparaten immens populair. Je kunt er namelijk alles mee. Naast gewoon bellen kun je er internet mee op, foto’s uploaden naar bijvoorbeeld Facebook, spelletjes spelen en foto’s maken. Kortom, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. In dit artikel hebben we de Samsung galaxy note 4 eens wat beter bekeken op het gebied van uiterlijk en prestaties. De note 4 is populair en wordt veel verkocht in Nederland.

Wat kost de Galaxy note 4?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, de Samsung Galaxy Note 4 is een van de duurste smartphones van dit moment, maar je krijgt dan ook wel echt waar voor je geld. Ook andere moderne smartphones zijn niet goedkoop en dat komt vooral door de vele mogelijkheden, de sterke hardware en grote opslagmogelijkheden.

Design en functies

De note 4 lijkt qua design op zijn voorgangers maar is wat sterker gemaakt door een metalen frame. Het scherm is nog steeds 5,7 inch en geeft een mooi, scherp beeld. Het apparaat heeft behoorlijk wat spierballen onder de motorkap en over de 32 Gigabyte opslag van het basismodel hoor je ons ook niet klagen. Ook deze smart Phone zit, zoals we van Samsung gewend zijn, weer vol nieuwe hardware en allerlei features. Zo zit er op de Note4 bijvoorbeeld een vingerafdrukscanner, een betere camera en een scherm met een veel hogere resolutie dan zijn voorgangers, om maar wat te noemen. De accuduur is voldoende, je kunt er bij normaal gebruik toch wel een dag mee doen voordat de accu leeg is. Wel is het zo dat donkere kleuren minder energie gebruiken dan bijvoorbeeld de kleur wit.

Scherm van hoge kwaliteit

De galaxy note 4 heeft werkelijk een schitterende beeldkwaliteit, het contrast is uitstekend te noemen en er is bijna geen reflectie van (zon)licht. Bovendien zijn de kijkhoeken van het apparaat uitstekend te noemen. Het beeld is niet alleen mooi maar ook erg scherp, de kleuren zijn prima.

Software

Zoals we gewend zijn van Samsung zit ook deze smart Phone weer vol met software, sommige mensen vinden er zelfs teveel software op zitten waardoor je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Maar wat zeer prettig is, deze smart Phone heeft een bijbehorende stylus waardoor het apparaat nog beter is te bedienen. Een boodschappenlijstje is zo geschreven met de handige pen en ook een sms’je kan zo de deur uit worden gestuurd.

Er zijn goedkopere telefoons in dit segment te vinden, maar als je de Samsung Galaxy Note 4 aanschaft, kun je er zeker van zijn dat je ook echt waar voor je geld krijgt.

(57)

admin Auteur