Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 review

Na de telefoon bijna een jaar in bezit te hebben ga ik er toch maar eens een review over schrijven. Het is duidelijk dat ik de telefoon lang genoeg in bezit heb om er een goede beoordeling over te schrijven. Toen de Samsung Galaxy S4 net uitkwam, kwam dit vrij onverwachts en redelijk snel na de lancering van het vorige toestel, namelijk de Samsung Galaxy S3. Wat gelijk opviel is dat er qua uiterlijk bijna geen verschil was met de S3. Het grootste verschil qua uiterlijk was dat er meer scherm in de plaats van het rand was gekomen. Hierdoor was het mogelijk om een 5 inch full HD scherm te ontwikkelen. Hoe is de telefoon na verloop van tijd bevallen?

Uiterlijk

Qua uiterlijk ziet die er superstrak en modern uit. Veel mensen vonden de telefoon erg groot maar ik vind het perfect, want je kunt nog net het toestel met één hand bedienen. Zoals we gewend zijn van Samsung is de achterklep van plastic gemaakt. In eerste instantie niet erg blij mee maar achteraf wel. Ondanks dat de telefoon aantal keren is gevallen is er zo goed als geen schade aan de telefoon!

Functies

Deze telefoon bevat talloze vernieuwde functies. Echter moet ik zeggen dat ik veel van die functies in de praktijk niet gebruik, ook al leken ze in eerste instantie erg cool. Een aantal voorbeelden hiervan zijn; scrollen met je ogen, bedienen met handgebaren en foto/video tegelijk maken. Ik maak bijvoorbeeld wel vaak gebruik van de afstandsbediening app, wat mogelijk is dankzij de ingebouwde infrarood zender.

Abonnement

Ik heb destijds een abonnement afgesloten bij Tele 2. Ik betaal slechts 20 euro per maand, maar ik moet er wel bij zeggen dat ik er aan het begin behoorlijk wat heb bijgelegd. Op onlysim.net vind je een overzicht van sim only abonnementen.

Conclusie

De Samsung S4 is nog steeds één van de beste toestellen op dit moment. De camera maakt foto’s in 13 megapixels, waardoor je waanzinnige foto’s maakt. Het toestel is nog nooit vastgelopen en reageert altijd supersnel. Kortom dit is een alleskunner!

(30)

admin Auteur