Samsung Galaxy S8

Begin volgend jaar, zal ook Samsung weer een nieuw toestel gaan presenteren. Het nieuwe toestel zal de populaire Samsung Galaxy S7 op gaan volgen en zodoende zal het nieuwste toestel van Samsung dan ook de naam Samsung Galaxy S8 gaan krijgen. Er gaan natuurlijk al behoorlijk wat geruchten rond, rondom het toestel. Dat is natuurlijk ook te verwachten. Samsung heeft zelf nog geen informatie rondom haar nieuwste toestel naar buiten gebracht. Er gaan geruchten dat Samsung het toestel eerdere dan normaal op de markt wil brengen omdat de Samsung Galaxy note 7 met problemen kampt!

Geruchten

Tot nu toe zijn er al een aantal geruchten, die regelmatig voorbijkomen. Zo zal de Samsung Galaxy S8 een compleet nieuw beeldscherm gaan krijgen, die over een fantastisch resolutie beschikt. Ongeveer een half jaar geleden heeft Samsung namelijk al een nieuw scherm getest en zodoende is het dan ook erg logisch dat de Samsung Galaxy S8 dit nieuwe scherm zal gaan krijgen. Het scherm zal dan gaan beschikken over een 4K UHD resolutie.
Ook gaan er geruchten, dat Samsung de camera’s flink onder handen wil gaan nemen. Foto’s maken met een smartphone wordt steeds belangrijker voor gebruikers. Men wil tegenwoordig alles vast kunnen leggen, zonder dat daar veel moeite voor gedaan moet worden. Hier wil Samsung dan ook graag op inspringen. Zo zal de front camera waarschijnlijk gaan beschikken over 8 megapixels, om zo prachtige selfies te kunnen maken. En ook Samsung zou haar nieuwste toestel willen voorzien van een dubbele camera aan de achterkant.

Een nieuwe processor

Volgens geruchten zal Samsung ook met een nieuwe processor willen gaan werken. Zo zouden zowel de Samsung Galaxy S8 als de Samsung Galaxy S8 Edge een 3,0 GHz processor gaan krijgen. Deze processor zal dan samen draaien met een Exynoss 8895-chipset. Zowel de processor als de chip-set zouden beide al een Benchmarkt-test hebben gekregen. Op dit moment is het nog wel twijfelachtig wanneer Samsung haar nieuwste toestel precies uit zal gaan brengem. Er gaan namelijk geruchten dat Samsung de Samsung Galaxy S8 eerder uit zal brengen, in verband met problemen rondom de Samsung Galaxy Note 7.

(38)

admin Auteur