Uw Samsung mooi en goed houden? Twijfel niet en zorg voor een telefoonhoesje!

Je herkent het vast wel. Je loopt op je werk, in het café of gewoon thuis, en je Samsung valt op de grond. Geschrokken kijk je naar beneden en je ziet je telefoon met de schermkant op de grond liggen. Voorzichtig, hopend dat er geen beschadiging is opgetreden, pak je je telefoon op. Ja, hier was je al bang voor, scherm kapot… Op zo’n moment denk je altijd: “Had ik maar een hoesje om mijn telefoon gehad.”

Hoesjescases, een bekend begrip in Nederland en België, kan een einde maken aan dit probleem. Het bedrijf biedt een breed assortiment telefoonhoesjes aan voor de Samsung om jouw telefoon goede bescherming te geven. Hoesjescases heeft voordelige telefoonhoesjes en andere accessoires beschikbaar voor de Samsung telefoon.

Laten we bijvoorbeeld de Galaxy S7 nemen. Ook bij deze telefoon zit een ongeluk in een klein hoekje. Voor een goede bescherming verkoopt Hoesjescases verschillende telefoonhoesjes voor deze telefoon. De hoesjes verschillen van kleur en vorm, zo kun je bijvoorbeeld een Booktype en Flipcase kopen, maar ook een insteekhoesje en portemonnee. Ook biedt het bedrijf nog accessoires aan voor de Galaxy S7, zoals een sportarmband, een bureaulader, een oplader of een glasfolie tempered screen protector.

Voor de Galaxy J7 (2016) geldt ongeveer hetzelfde verhaal. Het grote scherm is mooi en heeft een heleboel voordelen, maar het maakt de telefoon wel heel kwetsbaar voor barsten of krassen. Om je telefoon dan ook echt mooi te houden is het verstandig om een beschermhoesje aan te schaffen. Hoesjescases heeft een breed assortiment, dus je kan iets uitkiezen wat je zelf mooi vind en bij je vind passen.

Boven het bedrag van de telefoonhoesjes komen geen verzendkosten. Andere aanmerkingen zijn de snelle levering en het veilig en achteraf betalen.

Twijfel je over je beslissing en weet je niet zeker of je wel tevreden zult zijn? Dat is bij Hoesjescases geen probleem. Na je bestelling heb je namelijk nog 14 dagen bedenktijd om uiteindelijk een overwegende beslissing te kunnen nemen. Hoesjescases geeft je mobiel naast bescherming en een frisse, zakelijke of sportieve uitstraling.

(71)

admin Auteur