Sim only of toch een nieuwe smartphone?

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een smartphone, vaak ook nog in combinatie met een abonnement. In de huidige generatie is het absoluut noodzakelijk om een smartphone te hebben, tenslotte dient u overal en altijd bereikbaar te zijn voor uw werkgever, collega’s, vrienden en kennissen. Telecomproducenten spelen goed in op de gigantische vraag door regelmatige een nieuwe smartphone aan te kondigen. Producenten als Apple, Samsung en LG weten in Europa het grootste gedeelte van de consumenten voor zich te winnen. Ondanks dat de smartphones van deze providers lang niet het goedkoopst zijn, bieden ze wel kwaliteit en daar zijn consumenten ook bijzonder gevoelig voor. Binnenkort zal Apple met een nieuwe smartphone op de markt komen, namelijk de nieuwe iPhone 6 of Galaxy Alpha. Het is op dit moment al wel duidelijk dat Apple zowel een smartphone van 4.7-inch als 5.5-inch aan gaat kondigen, voor ieder wat wils dus.

Toch Sim Only kiezen?

Juist omdat er op zeer regelmatige basis een nieuwe smartphone wordt aangekondigd, snappen wij dat u wellicht op dit moment al een goede smartphone hebt en geen zin hebt om een nieuw toestel te kopen. Bij de meeste abonnementen bent u altijd verplicht om een nieuw toestel uit te zoeken, de maandelijkse telefoonkosten stijgen hierdoor dan ook meteen flink. De laatste jaren begint Sim Only in Nederland steeds populairder te worden. Een Sim Only abonnement is een abonnement waarbij u uitsluitend hoeft te betalen voor hetgeen u ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Bij een Sim Only abonnement hebt u niet de mogelijkheid om een toestel uit te zoeken, u kunt dus slechts gebruiken van de belminuten, SMS’jes en internet MB’s.

Recent onderzoek

Uit recent onderzoek blijkt dat het grootste deel van alle telefoonabonnementen tegenwoordig online worden afgesloten. Het grote voordeel van online afsluiten is natuurlijk dat u eerst goed kunt vergelijken en daardoor ook flink wat geld kunt besparen op de maandlasten van uw Samsung Galaxy S5.

(30)

admin Auteur