T-Mobile lanceert voordelig mobiel bellen naar vaste net

 T-Mobile introduceert binnenkort T-Mobile Thuis, een tarief waarmee gebruikers thuis tegen de lage normale ‘vaste netkosten’ naar vaste nummers in Nederland en naar nummers in het buitenland kunnen bellen.

Volgens de operator worden hierdoor vaste telefoonlijnen overbodig. Bij deze dienst markeert het netwerk van T-Mobile het contactadres van klanten als T-Mobile Thuis-adres. Zodra klanten thuis beginnen te bellen, profiteren zij automatisch van de T-Mobile Thuis-tarieven voor de gesprekken naar Nederlandse vaste nummers en naar buitenlandse nummers. Elk gesprek wordt voorafgegaan door een toon om aan te geven dat de voordelige tarieven ingaan.
Het abonnement kost 6,95 euro per maand. Bellen naar vaste nummers in daluren gaat al van 2 cent per minuut. De tarieven voor bellen naar het buitenland zijn te vergelijken met de tarieven van carrier selecttarieven. Andere T-Mobile Thuis-abonnementen zijn het Plus-abonnement en het Ondernemers-abonnement. Vanaf 19september kunnen klanten zich voor de dienst via de website van T-Mobile inschrijven op deze dienst. De activatie staat gepland op 3 oktober.

(8)

admin Auteur